Friday, October 01, 2010

Transportstyrelsen på hugget!

Trafikverket är så på det grader på hugget att de redan lämnat ärendet vidare till Transportstyrelsen. Transportstyrelsen har redan svarat. På samma dag! På exakt 50% av våra frågor! Detta går så mycket bättre än jag hade vågat hoppas på.

Det är den idoga produktionsenheten, tillika språkröret Pierre som kommit oss till mötes för att skingra alla våra tvivel: Hej, Höjningen gjordes för att täcka kosnader för att hålla fordon i registret. Ökat antal fordon ger ökade kostnader i system och teknik. Med vänlig hälsning Pierre , Handläggare Trafikregistret Transportstyrelsen, Örebro www.transportstyrelsen.se Delete
BloggerDelete
Detta var ju på tok för kul för att lämnas i fred, så jag fortsätter glatt: Hej!
Stort tack Pierre för ditt svar på den ena av mina två frågor.
Enligt denna logik (Ökat antal fordon ger ökade kostnader i system och teknik.) borde det vara synnerligen lukrativt för er att ha färre kunder.
Mitt förslag blir därför detta. Ponera för enkelhetens skull att ni bara hade hälften så många fordon att hålla reda på när avgiften var 35:-. Nu har ni dubbelt så många, vilket tynger er organisation. Starta då helt sonika ännu en identisk avdelning, med samma system och teknik. Dela därefter uppdragen jämnt mellan er. Pang! Plötsligt har ni hälften så många fordon att hålla reda på, det blir billigare för oss motorentusiaster, och därtill har ni en tvillingorganisation att latja med på afterwork på Fredagarna. Bra för alla, inte sant?
Ha nu en riktigt fin helg. I nästa vecka kan vi kolla lite på fråga två, den obesvarade.
2. Exakt vad betalas med dessa pengar?
Mvh. Mark Willhans


2 comments:

  1. Hehehe! Verkligen kul!

    ReplyDelete
  2. Viker mig dubbel.
    Väntar med spänning på del 2 i den här rysaren.

    ReplyDelete