Tuesday, April 06, 2010

Mitch Kim Pinstriping

En del stämplar in med tråkad min medan någon annan hade en bättre yrkesvägledare.

Detta är Pinstripern Mitch Kim i sin inte fullt så gråa vardag.

2 comments:

  1. En observation, och en förundran;

    Jag ser att han, av någon orsak, inte är en "minimialist" när det gäller pinstriping. I alla fall inte i detta fall.

    Sedan vill ju panelen veta om färgen är a) ätbar, b) av någon speciell smak?!

    ReplyDelete
  2. Minimalism: Det är möjligt att Pinstripern inte vill att jobbet ska ta slut i detta fall.

    Ätbar Pinstripingfärg är ju en affärsidé.

    På sjuttiotalet var det massor av bly i färgen, så man dog tämligen omgående om man smakade på den. En reflektion är att några av dem som faktiskt dog kan ha smakat med avsikt, för att det just där och då var värt det. Men det var bara en fundering...

    ReplyDelete