Monday, July 27, 2009

Rat Fink 2

Flera bilder från årets höjdpunkt.

Sybo var kanske inte först med att kasta flake på hela motorblocket, men visst är det en utmärkt idé? Den skinnklädda bilen finns att se på många andra ställen på nätet, men Googla på "The Black Bitch" och du kanske hittar läbbiga saker och får virus såväl i datorn som på andra, mera organiska ställen.

En kul detalj var att tokfan sytt ett hölje av skinn även till övre kylarslangen. Vad är det i den mannens frukostflingor egentligen?
Sybos A-Ford har varit utställd i USA och tagit hem priser vart den än visat sig. Vann "Peoples Choice" här på denna träff.
Inför USA turneringen gjordes en affisch i samarbete med min bror. Den kan ses här: www.kosmopolit.comAtt rosa pinstriping kan sitta så rätt! Som en fuktig smäck på ett ulligt huvud!
Denna bil, tror det var en Malibu Stationwagon, har en stor del av taket utbytt mot röd plexi som ger ett skönt sken inuti bilen. Det uppskattas kanske inte lika mycket av vovven som sov bort hela dagen i den, liggande på en stilriktig mexifilt. Själv var jag dock lyrisk.Spontandöpte stilen på dessa ränder till "Flowstriping". Dramatisk färgsättning på denna bil. Kanske inte min smak men man bör vara tacksam att inte alla gör likadana byggen.


Här är en Bel Air -60 som rattades av ett färgstarkt par från Fagersta som var roliga att lyssna på. Jag hade äran att få måla namnet på bilen, "Hells Bells" på den flakegnistrande instrumentbrädan. Kunden blev nöjd. Tack för förtroendet!No comments:

Post a Comment